ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

Σχεδιάστε τα δικά σας ρούχα

  Ο σχεδιασμός και η εκτύπωση ρούχων τώρα γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Δημιουργήσετε το δικό σας ρούχο με το εύχρηστο πρόγραμμά μας. Με όλες αυτές τις επιλογές, οι ιδέες για δώρα δεν ήταν ποτέ ευκολότερες. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα προϊόντα μας

t-shirt, μπλούζες πόλο, φούτερ, μπουφάν και αξεσουάρ και να σχεδιάσετε τα ρούχα της Ομάδας, του Συλλόγου, της Εταιρίας σας η μόνο για σας.

Είναι πολύ εύκολο πια με αυτά τα 4 απλά βήματα.


1. Επιλέξτε ένα προϊόν:

Επιλέξτε από μια κατηγορία προϊόντων από το μενού στην κορυφή. Εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας και να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Έχοντας βρει το ρούχο της αρεσκείας σας, μπορείτε να επιλέξετε στη συνέχεια το μέγεθος και το χρώμα πριν συνεχίσετε στο σχεδιασμό του.


2. Προσθέστε ένα σχέδιο:

Επιλέξτε "Προσθήκη clipart" στη μέση του μενού σχεδιασμού. Η γραμμή αναζήτησης θα σας βοηθήσει να βρείτε το σχέδιο που σας ενδιαφέρει από τις κατηγορίες της συλλογής μας, επιλέγοντας εκτύπωση ή κέντημα. Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο στο ρούχο με την κίνηση, τη διεύρυνση ή συρρίκνωση. Στο κάτω μέρος του μενού, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του σχεδίου η την στοίχισή του στην μπλούζα.

 

3. Προσθήκη κειμένου:

Διακοσμήστε το ρούχο σας με το δικό σας κείμενο ή σύνθημα σας! Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη κειμένου", γράψτε το κείμενό σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη ειδικού κειμένου". Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του κειμένου, το χρώμα και τη γραμματοσειρά και να μετακινήσετε το κείμενο σε μια διαφορετική θέση. Το πρώτο σας προσωπικό και μοναδικό ρούχο είναι μόνο μερικές επιλογές μακριά.


4. Εξατομικεύστε το ρούχο σας με εικόνα:

Ανεβάστε μια φωτογραφία  ή αρχείο γραφικών από το προσωπικό σας αρχείο και κάντε το ρούχο σας μοναδικό. Απλά επιλέξτε "Ανέβασε φωτογραφία" και ακολουθήστε τις οδηγίες. Μόλις φορτωθεί η εικόνα σας, θα είστε σε θέση να την μετακινήσετε, να αλλάξετε το μέγεθός της ή να προχωρήσετε στην παραγγελία σας. Απλά πατήστε το κουμπί  "Προσθήκη στο καλάθι" (θα σας ζητηθεί εάν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερα σχέδια) και η παραγγελία σας θα εκτελεστεί!

 

Για οποιαδήποτε απορία η ιδιαίτερη σχεδίαση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Καλή διασκέδαση!

Η ομάδα της Promoland

 

 
Ποδιά Greenwich

7.30

   
Regent kids

10.02

   
Cherry

10.02

 
 
Imperial Kids

10.02

   
Regent

15.00

   
Imperial

15.00

 
 
Master

15.00

   
Miss

15.00

   
Imperial Women

15.00

 
 
Moon

15.00

   
Milky

15.00

   
Passion

15.02

 
Loading...